PERSBERICHT PI4GAC

februari 24, 2020 0 Door Jeremy

Ruud Kerstens geeft lezing bij PI4GAC.

Ruud Kerstens geeft lezing over o.a. de DVMEGA en gebruik van hotspots voor DMR & System Fusion (C4FM) – Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC) – Donderdag 02 april 2020.

Goedendag,

Onderstaand een persbericht voor plaatsing in uw schrijvende media en/of website van maart/april 2020 voor onze clubavond op Donderdag 02 april 2020 

Op donderdag 02 april 2020 zal Ruud Kerstens een lezing komen geven over o.a. de bekende DVMEGA en het gebruik van hotspots voor DMR & System Fusion (C4FM)

Hierbij zal worden ingegaan op de werking van de hotspot(s), welke operating systemen kunnen worden gebruikt en hoe de verschillende hotspots te configureren.

DMR en System Fusion zijn sinds enkele jaren ZEER geliefde modulatievormen, zeker gezien het feit, dat betrekkelijk eenvoudig een internationale verbinding kan worden gemaakt in digitaal signaal, waarbij condities niet van belang zijn.

Deze avond wordt  gehouden in ons onderkomen bij de Scouting APV Gorinchem. Deze is gevestigd aan de Sportlaan 4 in Gorinchem.

Alle informatie is na te lezen op onze website www.pi4gac.nl

Wij hebben voor bezoekers een inpraat station QRV staan op de Gorinchemse Stadsrepeater (PI2GOR), die is te ontvangen op FM 430.0125 MHz (shift +1.6 MHz) met CTCSS-toon van 88.5Hz. (Meer info: www.pi2gor.nl ).

Namens de evenementen commissie van de Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC), graag tot donderdag de 2e  april 2020 om 20.00 uur in Gorinchem