Poederoijens Antenne Team geeft demonstratie.

augustus 3, 2020 0 Door Jeremy

PERSBERICHT:

Poederoijens Antenne Team (PAT) (Marcel Zorn (PA3MZ) geeft demonstratie van Ciro Mazzoni Stealth Loop  – Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC) – Donderdag 03 september 2020 – 19.30 uur

Goedendag,

Onderstaand een persbericht voor plaatsing in uw schrijvende media en/of website van augustus/september 2020 voor onze clubavond op Donderdag 03 september 2020 

Op donderdag 03 september 2020 zal het Poederoijens Antenne Team (Marcel Zorn – PA3MZ) een demonstratie geven van de door de Gorinchemse Amateur Club (PI4GAC) aangeschafte Ciro Mazzoni Stealth Loop. De antenne is enige tijd geleden al in bezit gekomen van de club, echter demonstratie is uitgebleven in verband met de uitbraak van het Corona virus.

Op deze avond is gepland een demonstratie te geven wat de Ciro Mazzoni Stealth loop kan, hoe het tunergedeelte werkt en hoe de antenne te gebruiken.

Omdat het houden van deze clubavond nog erg onzeker is in verband met de ontwikkelingen rondom het Corona-virus hebben wij wél gemeend om deze clubavond te gaan houden. Het ligt in de planning om de demonstratie buiten op het veld naast het Scoutinggebouw van de Scouting APV in Gorinchem te houden, zodat wij zoveel mogelijk proberen te voldoen aan de richtlijnen, die onze Veiligheidsregio voorschrijft.

Inschrijving vooraf is niet noodzakelijk, wel vragen wij u bij komst ons gastenboek te tekenen met uw call, zodat wij weten wie er precies op onze clubavond is geweest. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Indien het door bovengenoemde omstandigheden niet mogelijk is om deze clubavond te houden, wordt u hierover actueel geïnformeerd op onze website : www.pi4gac.nl Op deze website leest u alle informatie over onze club en welke activiteiten wij zoal organiseren.

Deze avond wordt  gehouden in ons onderkomen bij de Scouting APV Gorinchem. Deze is gevestigd aan de Sportlaan 4 in Gorinchem.

Donateur worden van PI4GAC?

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen en de sfeer te proeven van onze afdeling.

Mocht u zich thuis voelen en vaker langs willen komen hebben wij de mogelijkheid tot donateurschap voor een bedrag van € 12,50 / jaar.

Dit om kosten te voldoen, die gemaakt worden voor het organiseren van de maandelijkse clubavonden en het ondersteunen van de kas.

Alle informatie is na te lezen op onze website www.pi4gac.nl

Wij hebben voor bezoekers een inpraat station QRV staan op de Gorinchemse Stadsrepeater (PI2GOR), die is te ontvangen op FM 430.0125 MHz (shift +1.6 MHz) met CTCSS-toon van 88.5Hz. (Meer info: www.pi2gor.nl ).

Namens de evenementen commissie van de Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC), graag tot donderdag de 3e  september 2020 om 19.30 uur in Gorinchem

 
 
Met vriendelijke groet / With kind regards Gert Bikker / PA9F Werkgroep/Vergunninghouder Stadsrepeater Gorinchem (PI2GOR) Evenementen Commissie Gorinchemse Amateurclub Afdeling A-16 Gorinchem PI4GAC – Ronde van Gorinchem (FM 145.350 MHz) QTH-LOCATOR: JO21LU – GORINCHEM   Dokter van Stratenweg 853 NL-4205 LZ GORINCHEM   Email: PA9F@gbikker.nl PA9F@rfdx.eu PA9F@vrza.nl PA9F@veron.nl
  
Gorinchemse Amateur Club – A16www.pi4gac.nl
Ronde van Gorkumwww.rondevangorkum.nl
Stadsrepeater Gorinchem (PI2GOR)www.pi2gor.nl
  
PI4GAC VERON Afdeling A16 Gorinchemse Amateur Club   Radioamateur club voor Gorinchem en omstreken