PI4GAC Veron Gorinchem inzamel actie Oekraine !!!!

maart 1, 2022 0 Door Jeremy
Veron A16 <pi4gac@gmail.com>17:50 (2 uur geleden)
aan bcc: Info@zwamnieuws.nl

Beste leden en belangstellenden,

Deze week ben ik met Ewoud gestart met een initiatief om hulpgoederen te verzamelen t.b.v. vluchtelingen vanuit de Oekraïne, die gestrand zijn in Polen, Hongarije, Moldavië en elders in Europa. Dit initiatief kwam tot stand omdat ik deze week e-mailcontact heb gezocht met Gennady von Treus, onze QSL kaarten drukker in Kiev, die me dezelfde avond nog een bericht terug stuurde. Reden voor mij om Radio-amateurland in Gorinchem en omstreken te proberen te mobiliseren om goederen en donatie(s) te doen in de vorm waar men om vraagt.

Na ontvangst van zijn mail ben ik spoorslags op zoek gegaan naar transportbedrijven, die richting Oekraïne, Polen, Hongarije en Moldavië rijden. Deze vond ik zeer snel bij de Fa. De Rooy in Son. Planner Menno stuurde mij onderstaande e-mail, nadat ik hen vroeg of zij de initiatiefnemers waren van de hulptransporten t.b.v. Oekraïne

Ik wil vragen om de leden en belangstellenden van de VERON Afdeling A16-Gorinchem, die aankomende donderdagavond komen voor de Algemene Ledenvergadering om mee te helpen met het verzamelen van goederen t.b.v. de bevolking van Oekraïne. Dit kan zijn in de vorm van goederen (zie bovenstaand), maar dit mag ook zijn in de vorm van donaties waarvan ik/wij dan de materialen kopen (medicijnen, instant food (soep etc. etc.) te kopen.

Hiervoor willen wij een collectebus neerzetten om geld te verzamelen om goederen in te kopen voor deze mensen.

Kom in grote getallen naar de avond mee en breng spullen mee of doneer mee voor de mensen in Oekraïne

Met vriendelijke groet,

Gert Bikker

PA9F

evenementen@pi4gac.nl