PERSBERICHT: Verkoopavond apparatuur en onderdelen – Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC) – Donderdag 07 november 2019

september 27, 2019 0 Door Jeremy

Op donderdag 07 november 2019 zal de Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC) een verkoopavond organiseren, waarbij leden en geïnteresseerden hun apparatuur en/of onderdelen te koop aanbieden voor aanwezigen.

Hiervoor is een ieder van harte welkom om een kijkje te komen nemen en een bod te doen op de aanboden materialen.

De goederen zullen door verkopers zelf te koop worden aangeboden.

Daarnaast hebben wij een ervaren marktmeester gevonden in de vorm van Boris (PD0BOR), een bekend fenomeen op de amateurbanden, die zich ook als radio-DJ op www.vaporadio.nl, een non-commercieel internetradiostation, al jaren verdienstelijk maakt en die op ludieke wijze de materialen te koop zal aanbieden aan de aanwezigen.

Uit ervaring weten wij, dat Boris dit op voortreffelijke en humoristische wijze zal begeleiden.

Kortom een gezellige avond waarbij een leuk item kan worden gekocht en er uitgebreid tijd is voor onderling QSO.

Het clubgebouw zal geopend zijn omstreeks 19.00 uur, zodat u een kopje koffie, fris of andere dranken kunt kopen tegen de clubprijs van € 1,- per consumptie.

Tijdens deze avond is er voldoende ruimte voor een praatje en een drankje om ervaringen uit te wisselen over techniek of andere zaken.

De aanvang van de verkoopavond is 20.30 uur.

De verkoopavond wordt  gehouden in ons onderkomen bij de Scouting APV Gorinchem. Deze is gevestigd aan de Sportlaan 4 in Gorinchem.

Donateur worden van PI4GAC?

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden zijn van harte welkom om deze verkoopavond bij te wonen en de sfeer te proeven van onze afdeling.

Mocht u zich thuis voelen en vaker langs willen komen hebben wij de mogelijkheid tot donateurschap voor een bedrag van € 12,50 / jaar.

Dit om kosten te voldoen van zaalhuur en uitgenodigde lezers op de avonden.

Alle informatie is na te lezen op onze website www.pi4gac.nl

Wij hebben voor bezoekers een inpraat station QRV staan op de Gorinchemse Stadsrepeater (PI2GOR), die is te ontvangen op FM 430.0125 MHz (shift +1.6 MHz) met CTCSS-toon van 88.5Hz. (Meer info: www.pi2gor.nl ).

Namens de evenementen commissie van de Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC), graag tot donderdag de 7e  november 2019 om 20.30 uur in Gorinchem