PERSBERICHT van PI4GAC.

januari 25, 2020 1 Door Jeremy

Ruud Warnaar geeft lezing (met wellicht in toekomst workshop) over Raspberry PI en de implementering in onze radiohobby – Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC) – Donderdag 05 maart 2020

Ruud omschrijft zijn lezing als volgt:

Mij is verzocht om een lezing te geven over de Raspberry Pi voor de Afd. 16 – Gorinchem (PI4GAC).

En er werd bij verteld dat het een lezing moest worden voor een ieder. Dus ook voor de echte beginner en digibeet.

Ik heb toegezegd dat ik – Ruud PA3RW van VERON Afd. 37 Rotterdam – dit kom doen bij de afdeling Gorinchem (PI4GAC).

De lezing is geen workshop.

Maar puur wat is een Raspberry Pi. En wat kun je ermee.

Hoe moet je ermee starten etc. etc.

Alles wordt in eenvoudige begrijpelijke taal uitgelegd.

Ik vind het belangrijk dat een ieder plezier heeft aan deze lezing. Eventuele vragen zal ik zo goed mogelijk beantwoorden.

Mochten er na deze lezing voldoende animo zijn voor een workshop dan ben ik ook bereid t.z.t. een workshop te houden en daadwerkelijk iets maken met de Raspberry Pi.

Tijdens de lezing is altijd voldoende tijd om vragen te stellen maar ook achteraf of later via email.

De lezing zal starten met een stukje algemene informatie, daarna laat ik door middel van wat voorbeelden en tips zien hoe handig het kan zijn om een Raspberry Pi in je shack te hebben.

Het clubgebouw zal geopend zijn omstreeks 19.00 uur, zodat u een kopje koffie, fris of andere dranken kunt kopen tegen de clubprijs van € 1,- per consumptie.

Tijdens deze avond is er voldoende ruimte voor een praatje en een drankje om ervaringen uit te wisselen over techniek of andere zaken.

Let op: Op verzoek van de lezer en de wellichte grote interactie tijdens de lezing is de aanvang van de clubavond om 20.00 uur

Deze avond wordt  gehouden in ons onderkomen bij de Scouting APV Gorinchem. Deze is gevestigd aan de Sportlaan 4 in Gorinchem.

Donateur worden van PI4GAC?

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen en de sfeer te proeven van onze afdeling.

Mocht u zich thuis voelen en vaker langs willen komen hebben wij de mogelijkheid tot donateurschap voor een bedrag van € 12,50 / jaar.

Dit om kosten te voldoen, die gemaakt worden voor het organiseren van de maandelijkse clubavonden en het ondersteunen van de kas.

Alle informatie is na te lezen op onze website www.pi4gac.nl

Wij hebben voor bezoekers een inpraat station QRV staan op de Gorinchemse Stadsrepeater (PI2GOR), die is te ontvangen op FM 430.0125 MHz (shift +1.6 MHz) met CTCSS-toon van 88.5Hz. (Meer info: www.pi2gor.nl ).

Namens de evenementen commissie van de Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC), graag tot donderdag de 5e  maart 2020 om 20.00 uur in Gorinchem