(PA3FYM) geeft lezing over Satelliet communicatie

december 23, 2019 0 Door Jeremy

PERSBERICHT:

Remco den Besten (PA3FYM) geeft lezing over Satelliet communicatie via Es’Hail II  – Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC) – Donderdag 06 februari 2020

Goedendag,

Onderstaand een persbericht voor plaatsing in uw schrijvende media en/of website van januari/februari 2020 voor onze clubavond op Donderdag 06 februari 2020 

Op donderdag 06 februari 2020 zal Remco den Besten (PA3FYM) een lezing komen verzorgen over satelliet communicatie via Es’Hail II.

Wat komt hiervoor kijken, wat zijn de benodigdheden en wat zijn de ervaringen om te communiceren via satelliet?

Wij kennen Remco als een vrolijke en een boeiende lezer, die een lezing tot een prachtig geheel weet te brengen met prachtige verhalen en achtergrondinformatie.

Een aanrader voor de DX-er via “Deep Space”.

Het clubgebouw zal geopend zijn omstreeks 19.00 uur, zodat u een kopje koffie, fris of andere dranken kunt kopen tegen de clubprijs van € 1,- per consumptie.

Tijdens deze avond is er voldoende ruimte voor een praatje en een drankje om ervaringen uit te wisselen over techniek of andere zaken.

De aanvang van de lezing is 20.30 uur.

Deze avond wordt  gehouden in ons onderkomen bij de Scouting APV Gorinchem. Deze is gevestigd aan de Sportlaan 4 in Gorinchem.

Dit om kosten te voldoen, die gemaakt worden voor het organiseren van de maandelijkse clubavonden en het ondersteunen van de kas.

Alle informatie is na te lezen op onze website www.pi4gac.nl

Wij hebben voor bezoekers een inpraat station QRV staan op de Gorinchemse Stadsrepeater (PI2GOR), die is te ontvangen op FM 430.0125 MHz (shift +1.6 MHz) met CTCSS-toon van 88.5Hz. (Meer info: www.pi2gor.nl ).

Namens de evenementen commissie van de Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC), graag tot donderdag de 6e  februari 2020 om 20.30 uur in Gorinchem