Novice inschrijving is begonnen bij de RFDX.

augustus 19, 2022 0 Door Jeremy

De cursus wordt op ons virtuele clubhonk (Discord) gehouden en is voor onze leden gratis!  Nog geen lid? kijk op www.rfdx.eu/lid worden. Wij doen deze cursus op de dinsdag en donderdagavond en beginnen om 20:00 uur en wij proberen altijd om 22:00 uur klaar te zijn!
We beginnen in begin oktober en proberen om in maart gezamenlijk in Nieuwegein (onder voorbehoud plaats) het examen te gaan doen.

Minimale vereiste om mee te doen is een laptop met goede microfoon…
Voorkennis van de materie is mooi meegenomen maar niet een vereiste. Ook voor mensen met problemen zoals technisch lezen of dyslexie e.d. kunnen bij ons de cursus
volgen en in het verleden zijn die mensen ook geslaagd!. Met jouw persoonlijke inzet en onze begeleiding moet het eigenlijk lukken, gezien het hoge slagingspercentage van de afgelopen jaren.
Wij trekken niemand voor om iedereen een eerlijke kans te geven, wij laten de eerste 50 aanmeldingen toe tot de cursus en dan wordt de inschrijving weer gesloten.
We gaan dit jaar voor het eerst met Discord de cursus doen en we gaan het ook meer naar een digitale
leeromgeving sturen, dit is helaas noodzakelijk geworden aangezien de examens in de toekomst door CBR gaan worden afgenomen.

De inschrijving staat op de website van de RFDX Radio amateur vereniging.

`73 het cursus team
19RFØ14-PD7MV Martijn
19RFØØ39-PD3EL Erwin
19RF41Ø-PD4WA Wilfred
19RF561-PDØCIC Frank
19RF675-PDØLWA Koos