Hierbij weer het gebruikelijke verslagje na het examen, naar verkiezing te publiceren:

september 3, 2021 0 Door Jeremy

In ons bericht over de examens van 1 september staat helaas een foutje: bij het F-examen hadden we 9 kandidaten in de zaal, waarvan er 4 zijn geslaagd, niet 5 zoals gemeld. Het percentage van 44,4 % is wel correct. Mijn excuses!

Hieronder het gecorrigeerde bericht:

Examens in Veldhoven: 19 geslaagden voor N en 5 voor F
Bij de radio-examens in Veldhoven zijn 19 kandidaten geslaagd voor het N-examen (79,2%) en 4 voor het F-examen (44,4%). “Voor het N-examen een resultaat dat in lijn ligt met het gemiddelde resultaat en voor het F-examen onder het gemiddelde”, zegt Henk Vrolijk, de secretaris van de Stichting Radio Examens. Wel plaatst hij een kanttekening bij het (voorlopige) slagingspercentage van het F-examen: “Dit keer was de groep dat F-examen kwam doen met 9 kandidaten erg klein: één kandidaat die extra slaagt of niet slaagt maakt dan procentueel een groot verschil.” Dit jaar ligt het gemiddelde slagingspercentage voor het N-examen op 80,8% terwijl het gemiddelde slagingspercentage voor het F-examen op 64,9% ligt.

De Stichting Radio Examens organiseert in 2021 nog examens in oktober en november. Het eerste examen in 2022 vindt op 19 januari plaats in Nijkerk (GLD). Aanmelden voor een examen kan via www.radio-examen.nl  

73, Henk Vrolijk PA0HPV, secretaris Stichting Radio Examens