Club avond Gorkumse radio club.

september 18, 2022 0 Door Jeremy

PERSBERICHT:

Clubavond Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC) – Donderdag 03 november 2022 – 20.00 uur

Op donderdag 03 november 2022 (1e donderdag van deze maand) zal de Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC) – VERON afdeling A16 haar deuren openen voor haar maandelijkse bijeenkomst. 

Op deze avond bent u allen van harte uitgenodigd om onze clubavond bij te wonen, waarin wij maandelijks een item behandelen omtrent onze hobby. Dit kunnen zijn, lezingen, zelfbouw-avonden, onderlinge QSO’s en overige mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u kennis nemen van onze website : www.pi4gac.nl waarop wij per maand kenbaar maken wat de plannen zijn voor de komende maand.

Een ieder, lid of geen lid, is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons clubgebouw, gefaciliteerd door de Scouting APV in Gorinchem.Kortom …. Noteer hem vast in uw agenda:
Donderdag 03 november 2022 – 20.00 uur VERON A16 – Gorinchem.

Deze avond wordt  gehouden in ons onderkomen bij de Scouting APV Gorinchem. Deze is gevestigd aan de Sportlaan 4 in Gorinchem.

Donateur worden van PI4GAC?

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen en de sfeer te proeven van onze afdeling.

Mocht u zich thuis voelen en vaker langs willen komen hebben wij de mogelijkheid tot donateurschap voor een bedrag van € 12,50 / jaar.

Dit om kosten te voldoen, die gemaakt worden voor het organiseren van de maandelijkse clubavonden en het ondersteunen van de kas.

Alle informatie is na te lezen op onze website www.pi4gac.nl

Wij hebben voor bezoekers een inpraat station QRV staan op de Gorinchemse Stadsrepeater (PI2GOR), die is te ontvangen op FM 430.0125 MHz (shift +1.6 MHz) met sub-toon van 88.5Hz. (Meer info: www.pi2gor.nl ).